dimarts, 16 d’abril de 2013

COMENCEN 'LES VEUS DE BELLVER'El proper divendres començam les visites nocturnes al castell de Bellver. Es tracta d'un espectacle dirigit per Carlos Garrido que fa un recorregut a través de la història del castell, posant especial èmfasi en els aspectes més emocionals i sensorials.

L'actor Rodo Gener és l'encarregat de posar veu als diferents personatges que passaren pel castell (Gaspar Melchor de Jovellanos, Alexandre Jaume, François Aragó...) i el guitarrista Antoni Miranda musicarà alguns dels passatges. Jo interpretaré una cançó al final de l'espectacle.

El públic s'anirà movent per les diferents estances del castell de la mà de Carlos Garrido, que contextualitzarà i introduirà els textos llegits i interpretats per Rodo Gener.

La il·luminació, pensada especialment per a l'ocasió, ha estat dissenyada per Dominic Hull i també hi participen Miquel Marquès i Adrià Ferrà.

Les places per divendres ja estan exhaurides, però encara en queden per als dies 24 de maig i 7 de juny (hi ha dues sessions, a les 21 i 23 hores). Per reservar, cal fer-ho al telèfon 971 735 065 o al e-mail castelldebellver@palma.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada